Vize için gerekli evraklar

Vize İçin Gerekli Evraklar

Şirketimize kayıt için gelmek istediğinizde vize için getirmeniz gereken evraklar:

  • Pasaport en az 1 yıl süreli bordo renkli çipli pasaport olmalı
  • 3 adet fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Evliler ve çocuklar için nüfus müdürlüğünden alınacak olan nüfus kayıt örneği
  • Bekar ise babası dışında, evli ise kocası dışında bir mahremiyle gitmek isteyen bayanların; bekarsa babasından, evli ise kocasından muvaffakatname alması gerekir.
  • Kendisine mahrem olan şahsın taahhütname vermesi gereklidir. Ödeme ise pasaport tesliminde euro olarak kabul edilir.

Önemli Not: Hacılar Turizm mahremsiz umre seyahati yapmamaktadır.